Reiki energijska masaža hrbta

KRONIČNE BOLEČINE? PO 45 MINSTVAR PRETEKLOSTI…

V današnjem tempu življenja si le redko vzamemo čas za masažo ali energijsko terapijo in še to največkrat komaj takrat, ko nam kronične bolečine, otrdelost, mravljinčenje in omejenost gibov povedo, da stvar postaja resna…

Kot že samo ime pove, gre pri reiki energijski masaži za kombinacijo masaže in reiki energijske terapije. Začne se s klasično sprostilno masažo hrbta, da se sprostita um in telo, zmehčajo mišice in pospeši pretok limfe, nato pa sledi lokalno usmerjena reiki energijska terapija za prizadeto mesto. Postopek traja 45 min.

Že med samim tretmajem uporabniki čutijo, da se z njimi dogaja nekaj prijetnega, kako njihove kronične bolečine slabijo in na koncu izginejo. Po tretmaju so sproščeni, umirjeni, polni energije, tudi spanec je dosti boljši.

V praksi se je paket 10 reiki energijskih masaž hrbta pokazal kot zaključena celota, saj po številu in urniku obiskov sledi naravnim zakonitostim našega telesa tako na fizični, kot na energijski ravni.

Da bi bil učinek kar se da največji, je priporočljivo opraviti sklop 10 obiskov v 21 dneh in sicer: 1., 2., 3., 5., 7., 9., 12., 15., 18. in 21. dan.

Trajanje 45 min, cena za VIP člane 45 €.

Komentiranje je onemogočeno