Pomlajevalna masaža obraza – z mareličnim oljem

DO SIJOČEGA MLADOSTNEGA VIDEZA V LE 45 MIN…

Vsakdanji stres, premalo spanja, nepravilna prehrana, premalo gibanja – vse to naš obraz postara in utrudi.

Masaža obraza je odličen način za sprostitev obraznih mišic in pospešitev prekrvavitve na področju obraza. Cilj masaže je globoka sprostitev napetosti obraznih mišic in veznega tkiva, posledično boljšega izločanja strupov, s čimer se izboljšata tonus in splošni izgled kože. Naravne sestavine v mareličnem olju igrajo pomembno vlogo pri regeneraciji kože, saj preprečujejo nastanek gub. Celotni postopek zasučejo v obratno smer – izrazitejše gubice preprosto zgladijo, saj v izsušene kožne celice dovajajo nove hranljive sestavine in več vlage, s tem pa kožnim celicam dajejo večjo prožnost. Tako pride do opazne zgladitve gubic okrog oči, ust, na licih, vratu in čelu.

Vaš obraz bo zopet zasijal v vsej svoji naravni lepoti. Prav tako pa je masaža obraza čudovit način, da za nekaj časa pozabimo na vsakdanje skrbi, se umirimo in si preprosto dovolimo uživati.

Redne masaže obraza z mareličnim oljem napenjajo kožo, gladijo gubice in imajo po mnenju mnogih anti-aging učinek. Prav tako pa dokazano pomagajo ljudem, ki trpijo zaradi pogostih glavobolov ali migren.

Trajanje 45 min, cena za VIP člane 50 €.  

Komentiranje je onemogočeno