Anticelulitna medena masaža

V Wellnessu Fantazija smo za vas pripravili 2 različna paketa 10 anticelulitnih masaž, katerih tehnike se že več tisoč let uspešno uporabljajo v zdravilstvu.

Z anticelulitno masažo izvajamo močno masažo podkožja, delujemo na maščevje in celulit, povečamo cirkulacijo v prizadetem predelu, odvajajo se strupi, izboljšuje se elastičnost tkiva. Že po prvi terapiji bo vaša koža dosti bolj prekrvavljena, sijoča, voljna, navlažena in gladka. In rezultat bo že z malo vzdrževanja trajen.

Masaža z medom je stara ruska alternativna metoda zdravljenja, ki ima presenetljive rezultate v boju s celulitom. Med ni samo pripomoček, kot recimo olje, ampak medij, ki deluje večstransko in zelo kompleksno. Ko ga nanesemo na kožo neposredno prodira skozi njene plasti, s pomočjo specifičnih masažnih gibov pospeši limfni pretok in zaradi osmotskega tlaka učinkovito pripomore pri odvajanju strupov iz telesa, saj zaradi svoje visoke vsebnosti sladkorja nase veže ujeto tekočino in toksine, nakopičene pod kožo. Po drugi strani pa vstopa v krvni obtok ter tako hrani tiste periferne dele telesa, ki jim preti nevarnost zamašenega kapilarnega obtoka (če se ti deli nahajajo na nogah in zadnjici, je to eden od ključnih vzrokov za nastanek celulita). A pozor, ta masaža je zelo intenzivna in od telesa dosti zahteva. Zato, sladko in medeno – dobesedno da, v prenesenem pomenu pa ne.

Za najučinkovitejše in dolgotrajne rezultate je smiselno prvih pet terapij izvajati zaporedoma vsak dan, nato dva dni presledka in zopet pet terapij vsak dan. Po največ 15 tovrstnih terapijah je potrebno narediti tri mesece presledka.

Čeprav je metoda našemu organizmu koristna, terapije odsvetujemo v primeru odprtih ran na predelu nog in zadnjice, krčnih žil, trombozi ali aterosklerozi, zelo visokemu krvnemu pritisku in po možganski kapi.

Trajanje 10 x 30 min, cena za VIP člane 220 €.

 

Komentiranje je onemogočeno