Refleksna masaža stopal

Masaža refleksnih con izhaja iz prepričanja, da življenjska energija teče po telesu po določenih poteh in da je prek teh energijskih poti oz povezav mogoče vplivati na določene dele telesa in na delovanje organov.

Z masažo obdelujemo tako rekoč pomanjšano podobo človeka na stopalih ter z energijskimi povezavami učinkujemo na vse telo in duha. Čeprav masiramo samo stopala, je učinek viden na vsem telesu, na vsem človeku.

Pri zdravem človeku teče življenjska energija po teh poteh neovirano in enakomerno oskrbuje vsa območja. Če je pretok energije dalj časa moten ali pretrgan, je zdravje ogroženo. Z refleksno masažo je takšne zastoje in zapore mogoče sprostiti in ponovno uravnovesiti energijski sistem. Velika skrivnost te blage metode je ravno v odpiranju, sproščanju in omogočanju. Zato ima le malo skupnega s tehničnim delom in ničesar z mehanskim pritiskanjem, se pravi z običajno masažo stopal.

Pri tej refleksni masaži reiki mojstrica omogoča masiranemu, da se osvobodi blokad, ki ovirajo harmonično ravnovesje vseh telesnih funkcij.

Trajanje 60 min, cena za VIP člane 50 €.

Komentiranje je onemogočeno