Intenzivna antistresna terapija – za dušo in telo

Dobrodošli v svetu Wellness Fantazija. Tisti, ki me poznate, veste, da v njem obstaja le eno pravilo – dovoliti si morate prejemati tisto, kar je v danem trenutku najboljše za vas. Tako se namreč rojevajo čudeži.

Vse življenje nas učijo, da se je za vsak uspeh treba boriti in trdo garati. Ko se tako ženemo za svojimi cilji, žal prepogosto pozabimo nase. Saj si bomo privoščili nekaj za svojo dušo, le še par stvari je treba postoriti, uspeh že ne bo prišel sam od sebe… Tako pridemo v konflikt s samim seboj, nastaja stres, ta se kopiči, dokler na koncu ne pride do zdravstvenih težav.

Kaj pa, če bi se stresa lahko znebili na prijeten način? V svetu Wellness Fantazija je to možno – preprosto se boste ulegli in se pustili razvajati. Nakopičen stres bo začel puhteti, morebitne zdravstvene težave, povezane z njim, pa bodo začenjale izginevati. V najslabšem primeru se boste počutili kot po izvrstni masaži. Izgubiti torej nimate čisto nič. Pridobite pa lahko ogromno – točno toliko, kolikor si boste sami dovolili. Ste za?

Intenzivna antistresna terapija v obliki uro in pol trajajočega razvajanja, ki vam jo ponujamo, je kombinacija kratke reiki refleksne masaže stopal za sprostitev in bodisi tehnike imenovane Access Bars®, ali pa reiki metamorfne masaže (odvisno od posameznikovega psihofizičnega stanja).

Prvi del terapije je z nekaj posebnimi masažnimi prijemi namenjen sprostitvi, izboljšanju počutja ter začetku ponovne vzpostavitve za zdravje tako pomembnega harmoničnega ravnovesja med napetostjo in sprostitvijo.

V nadaljevanju pa:

  • S pomočjo tehnike Access Bars® vse vaše omejujoče misli in prepričanja o stvareh, zaradi katerih ste v primežu stresa, enostavno začenjajo izgubljati svoj pomen.
  • tistim, ki je stres že načel zdravje, pa se s pomočjo metamorfne tehnike aktivirata človekova zakrnela sposobnost telesa po samoozdravitvi in življenjska energija kot generator sprememb.

In na koncu boste spoznali, da se čudeži lahko dogajajo vsakomur izmed nas. Treba jim je le odpreti vrata in jih spustiti v svoje življenje.

Trajanje 90 min, cena za VIP člane 80 €.

Komentiranje je onemogočeno