Access Bars terapija

Si lahko predstavljate, kaj bi lahko naredili in ustvarili v življenju, če bi se osvobodili svojih omejitev? Če bi lahko odprli vrata temu, da ste vse tisto, za kar ste se nekoč davno odločili, da ni možno biti? Si predstavljate, da bi v polnosti začeli izkoriščati vaš potencial in vse v življenju ustvarjati z lahkoto? Si predstavljate, da bi začeli uživati v svoji koži, v svojem življenju, da bi bili vi in vaše življenje lahkotno in sproščeno? Kdaj ste se nazadnje tako počutili?

Vse to vam lahko prinese preprosta, nežna in negovalna terapija, imenovana Access Bars®.

Access Bars® uči, da na naši glavi obstaja 32 energetskih točk, ki povezujejo različne aspekte našega življenja. V njih so shranjene  elektromagnetne komponente vseh naših misli, idej, stališč, odločitev in prepričanj, ki smo jih imeli bilo kdaj o bilo čem, na primer, energetska in električna komponenta vsake pomembne misli, ki smo jo imeli v zvezi z denarjem je shranjena v točki, ki se imenuje »denar«. Obstajajo še točke za zdravljenje, za telo, kontrolo, zavedanje, kreativnost, moč, staranje, spolnost, hvaležnost –  vse skupaj 32 točk. Vsaki točki odgovarja en aspekt oziroma področje našega življenja, po katerem je tudi imenovana. Pri Access Bars® terapiji z rahlim dotikom teh točk na učinkovit in preprost način sprostimo vse, kar vam ne dovoljuje in vas omejuje pri tem, da bi v življenju z lahkoto prejemali.

Med največkrat omenjenimi učinki Access Bars®terapije so:odpravljanje blokad, nastalih zaradi potlačenih čustev in prepričanj; večji in lažji pretok energije v telesu; povečan občutek miru in sproščenosti; bolj sproščujoč in globok spanec; izboljšana percepcija in intuicija; vse manj buren odziv na stresne situacije; zavedanje, da se vaše življenje obrača na bolje ter da problematična področja v vašem življenju postajajo enostavnejša in na koncu prenehajo biti problem; občutek, da tisto, kar vas je včasih razburjalo, več nima pomena…

Trajanje 90 min, cena za VIP člane 80 €.

Komentiranje je onemogočeno