DECEMBER – ČAS REVIZIJE IN NAČRTOV ZA PRIHODNOST

Naša majhnost nam omogoča biti fleksibilni in se resnično potruditi za vsakega od vas  posebej. In ni je lepše nagrade, kot videti vaše zasanjane in nasmejane obraze ob odhodu.

Ko nekaj delaš s srcem in iskrenim namenom, vedno delaš na način, kot želiš, da drugi delajo tebi. Prostore opremiš, kot bi jih opremil zase. Se trudiš, kot bi se trudil zase in svoje bližnje. To je tisto največ, kar drugim lahko ponudiš – jih ceniš in spoštuješ enako kot samega sebe… Veseli me, da to pristnost našega namena skoraj vsi obiskovalci pri nas tudi začutite. Konec koncev si vsi želimo imeti zadovoljne stranke, ki se rade vračajo. Vesela sem, da nam uspeva…

Ves ta čas se s pomočjo vas, naših obiskovalcev, razvijamo naprej. Začelo se je z VROČO SOBO s savno in jacuzzijem, ki smo ji letos za pusta dodali SOBO ZA POČITEK z vodno posteljo. In takoj ste jo sprejeli za svojo. Te dni smo za vas uredili še DRUŽABNI STUDIO z mini kuhinjico, kotnim regalom, aparatom za espresso kavo in drogom za pool-dance. V eni od omaric se skriva tudi prenosna masažna miza, ki si jo lahko postavite in pustite domišljiji razvajanja partnerja proste roke… Tako boste že za božično – novoletne praznike imeli na voljo apartma za razvajanje in sprostitev, kjer boste lahko na 60m² uživali v popolni zasebnosti, intimi in miru. Ali pa se boste lahko zabavali s prijatelji v zaključeni družbi do 6 oseb.

DECEMBER – ČAS REVIZIJE IN NAČRTOV ZA PRIHODNOST.

Komentiranje je onemogočeno